01 June 2013

. BEN yang manja .


baby nama dia da tukar jadi BEN
sebab incik suami kata macam tak sesuai jee
kucing jantan buh nama baby plak kan


gaya BEN tydo






gaya BEN tunjuk keMACHOan dia






BEN nak tunjuk gangster kat baby BELLA


hahh. . hambek kauuu . wrestling...wrestling... 


sekali baby BELLA bawak geng laaa.....


kedengkian BEN mengacau tuan dia nak berblogging
haishhh. . . macam takde tempat lain jee nak tydo BEN ni laa
sabar jee laa (^____^)"



kaki BEN kat depan belah kanan macam terseliuh @ patah
kesian plak tengok 
dah tak berapa nak lincah sangat dah
asik tydo jee sehari dua ni

petang jap lagi nak g beli travel box cage untuk BEN
senang nak bawak dia jenjalan kemana-mana nanti
duduk rumah asek kena buli je ngan kakak BELLA dia
garang betol kakak BELLA dia 
abg BOI dia ok pulak ngan dia, boleh jugak bawak gurau kekadang







3 comments :