26 September 2012

tinggal 5 hari lagi pon nak ajak gadoh


25.09.2012

ni namanya takde pasal cari pasal
dah tinggal lagi 5 hari je lagi
(upss . 5 hari lagi apa yaa? nak tau . 
baca entry sampai abes yaa)
nak ajak bergaduh sume bagai
kalau jumpa hari-hari takde la plak nak gaduhnye
ni dah bape hari tak jumpa
orang kate dah nak dekat-dekat kurangkan jumpa
sudahnya tak jumpa berhari-hari, bergaduh jadinya


dah bergaduh fight fight dush dush sume bagai
pastu mesej pon aku reply sepatah-sepatah
mau tak reply sepatah-sepatah
dah laaa tinggal 5 hari jee lagi
orang sebok nak stress pasal benda laen
Incik Heart aku sebok tambah stress aku ngan ajak gadoh
lagi tambah STRESS makkk tawuuu


makk da memang paham sangat daa ngan pakknyee neyy
kalau tak jumpa ade jee yang tak kene
sabar la pakknyee
lagi 5 hari jee lagi dah
pastu nak kepit makk bawah ketiakk pakkk 24jam pon
suka hati pakknyee laa

****************************************************

26.09.2012

memang rutin tiap-tiap pagi Incik Heart akan mesej dulu la 
untuk wish gud mornin'
tapi pagi tadi sepesel sikit, sbb ape sepesel??
sebab konon nak amek hati a.k.a pujuk makk balik laa kan
macam laa makkk tak tau perangai pakknyee tu
dah nak dekat 3 tahun kot makk kenal paknyee tu
kalau tak, takde laa nak kawen nyee lagi 5 hari lagi ni kan
kihkihkih . yeee . harap maklom
Cik Lulu nak kawen da ngan Incik Heart Cik Lulu tu

iklan kawen sekejap

dijemput rakan-rakan sekalian ke Majlis Perkahwinan saya
Cik Lulu & Incik Heart
bertempat di Dewan Kampung Sungai Pusu, Gombak
(berdekatan UIAM, Gombak)
pada 30 September 2012 (Ahad)
masa 11.30pagi hingga 4petang


Incik Heart mesej cam gini pagi tadi :-

Incik Heart : Selamat Pagi dotdot, dotdot SAYANG dotdot sgt3x
*dotdotdot adalah name panggilan kami dan perlu dirahsiakan
atas dasar takot ade mane-mane pihak yang jeles
haaa kann . sape yg nak jeles kan
macam la makk fofulerr sgt smpai ade yg nak jeles plak kan

untuk tidak memanjang-manjangkan setori, 
makanye makkk pon reply

CLS : bla bla bla bla bla bla sgt2 jgk

tapi lepas tu makk tetap reply mesej sepatah-sepatah jugak
rasakan pakkknyee

lepastu paknyee kol, mak tak angkat
bukan mak kejam sengaje tak nak angkat yee
makkk ade keje kot tyme tu
makkk mesej laa kat pakkknyee

CLS : nape?
Incik Heart : rindu3x

haaaa . kaann . baru kauu tauu kann paknyee
makk mampu gelak kihkihkih dalam hati jee
jahat tak makk . jahatt tak?
jahat tu tak laa kan?? nakal sikit jee kan

lepastu pakkknyee kol lagi, mak angkat laaa

blaaa blaa blaaa tott teett toottt teett

Incik Heart : ok bye, assalammualaikum
CLS : wa'alaikumsalam


makanyaa . . . pakknyaa, jangan gaduh-gaduh lagi yaa
nanti rindu-rinduan 
kihkihkih 







*dijemput kepada semua menghadiri Majlis Perkahwinan saya, 
 semoga kehadiran anda semua bertambah berkah lagi majlis itu nanti 
 AMIN

7 comments :

cik nana said...

ahaiii so suwit nye..smoga dipermudahkan semua ye. aminnn

Cik Lullu Ngeng said...

thanks . semoga - semoga . AMIN

CikEmoNia said...

Beb, nape ahad? Tak sabtu? Aduhaiii. Frust aku. Ahad aku class full dr pg smp kul 4. Huhu. Kalo lec ok, aku cabut awl kay beb :(

Cik Lullu Ngeng said...

alaa . lect ko la ajin sgt wat kelas ari ahad . sabtu xde klas plak?
alaaa . merajuk la camni . xleyh dtg belah aku, dtg belah laki nye 7/10 nnt .

♥♥ arabella ♥♥ said...

Haha..
so sweett..
btw, congrett cik lullu..

gmbk da dkt sgt ngn rumaa tuu~

Fiza Suhaimi said...

alololo.. sweetnyee.. ;) semoga dipermudahkan semuanye yee.. tahniah sis.. ;)

ctk said...

sweetnyer korang...dah nk kawen eh...waaa...tahniah2...jgn gadoh2 lg ye :D